Inforandet av varma mackor i baren

Nar jag borjade jobba som bartender pa Sir Tobys i maj, sa fanns det en skylt i receptionen om att man kunde kopa pommes frites, friterad ost och pizza i baren. Det var inte ofta nagon faktiskt fragade efter detta, men nar nagon slutligen ville ha pommefrites fick jag ta reda pa hur jag skulle gora det. Fran och med ordern, till att personen fick sina pommefrites tog det 40 min. For jag behovde varma upp fritosen och det tog en stund. Dessutom brande jag mig, och det luktade ackligt i hela kallaren. "It smells like McDonalds here" var det en gast som sa. Och efter den kvallen beslutade jag mig for att varje gang nagon fragade efter det skulle jag saga att vi tyvarr inte hade det idag. For jag tycker inte 40 min vantan samt den tid det tog for mig + att det luktade sa illa, inte var vart besvaret. Men att inte ha nagon mat i baren var ju inget bra egentigen, for folk behover kunna ata nagot om de dricker. Sa jag kom med ideen om att infora varma mackor. De gar snabbt att gora och ger en bra fortjanst. Och ar mycket roligare an pommesfrites.
 
Sa sedan ca 6 veckor tillbaka har vi Varma mackor i baren ca 4-5 dagar/vecka. Det finns 3 st att valja mellan: Med skinka, tomatsas, oregano, ost och tomat. Eller vegetarisk med fetaost, basilika, vitlok och tomat. Eller en med skinka, fetaost, vitlok, basilika och tomat.
 
Och mackorna har salt riktigt bra! Tror chefen ar imponerad. Och jag horde att chefen hade atit en macka nu i veckan och nasta dag kom han och sa att mackan var great, och att jag skulle fortsatta med det! Dessutom, sa har jag nu ocksa fatt min forsta review about mackorna:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0